Nya tider

Efter en vecka på nya jobbet verkar allting ha bestämt sig för att krångla. Datorn fixas för tredje gången av helpdesk för tillfället och modellen jag skall arbeta med har en helt skum topografi. Det är inte lätt när det är svårt.

Har sprungit idag på en av mina gamla rundor som löptes flitigt under våren. En 11 km lång runda genom skogar, bostadsområden och över slätter. Slätter med konstant motvind. Jag känner mig fortfarande inte återhämtad efter min förkylning. Kroppen känns urlakad och svag. Hoppas att det kommer att kännas bättre vid Lidingöloppet.

Var förresten och sprang på Lidingö i lördags. Jag och L. brukar "tjuvträna" där några veckor innan skarpt läge. Man slås alltid av hur vackert det är på Lidingö, hur vackert det är på hösten och hur kuperat spåret är. Hur kul det är att träna med L.

I mina tankar är det alltid lördag och så att du och jag kan uppleva alla vackra stunder under långpassen, alltid äta god mat och alltid vara hos varandra.

                                                                           Lidingöloppsträning


Södermalmstorg

 

Dom har börjat komma upp pa stan nu. Tiltshift bilder på Stockholm, Göteborg och Malmö. Det är SJ som gör reklam för sina billiga resor. Här kommer en som visar Södermalmstorg vid Slussen.

RSS 2.0